Ga naar content

Huwelijksreis

Het grote moment is op komst: jullie hebben plannen om te trouwen! Spannende tijden en zeker een behoefte om na afloop van de grote dag te ontspannen. Om een huwelijk te bezegelen is een mooie reis een must. We delen graag onze huwelijksreis tips.

Huwelijksreizen

Wat zijn de mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis? Een huwelijk moet je niet zomaar vieren. Je trouwt - normaal gezien - maar een keer, dus de huwelijksreis moet heel bijzonder en uniek zijn. Er is een grote keuze aan huwelijksreizen in ieder budget. Maar waarheen? Tropische eilanden zijn het meest populair en vaak ook de mooiste vakantielanden voor een huwelijksreis. Maar je kunt bijvoorbeeld ook overwegen om te trouwen in Las Vegas en de huwelijksreis te combineren met een rondreis bij de Westkust van Amerika. Ook dat is een onvergetelijke ervaring.

1. Huwelijksreis in Europa

Wie op zoek is naar een huwelijksreis binnen Europa kan denken aan zonnige landen, zoals Kroatië, Griekenland, Italië (Sicilië bijvoorbeeld), Mallorca of Ibiza. De eilanden in de Middellandse Zee bieden veel zongarantie en er hangt altijd een romantische sfeer. Willen jullie de avontuurlijke kant op, dan kun je ook denken aan noordelijke gebieden voor een actieve honeymoon. Bekijk alle mooie bestemmingen in Europa.

2. Huwelijksreis verre landen

Once in a lifetime... dan wil je een unieke en originele reis maken. Ver weg, naar een bountystrand, met de voeten in het poederwitte zand en een wuivende palmboom boven je hoofd.
Onze huwelijksreis Top 10 in landen buiten Europa

Veelgestelde vragen

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!