Ga naar content

Ervaringen / tips wandelen Canarische Eilanden

Deel jouw ervaringen, verhalen en scores met andere wandelliefhebbers over wandelen op de Canarische Eilanden. Welk eiland is jouw favoriet en welke wandelroutes beveel jij aan? Lees ook de reisverhalen en aanbevelingen van anderen over een wandelvakantie op de Canarische Eilanden. Welke wandeltocht vinden zij het mooist? 


1 persoon geeft Wandelen op de Canarische Eilanden een
4,1 sterren
door Claudia op

Wie denkt dat de Canarische Eilanden alleen een toevluchtsoord is voor bejaarden in de wintermaanden heeft het goed mis. Zelf heb ik dit jarenlang gedacht en liet om die reden de eilanden links liggen als bestemming. Tot ik een keer een vakantie won. Een weekje Gran Canaria. Zonder al te veel verwachtingen vertrokken we met het gezin op reis.

Vanuit het hotel bij de kust waren we in een mum van tijd in het binnenland en lieten ons verrassen door het woeste landschap. Een stuk koeler dan de kust en fantastische wandelpaden, langs rotsformaties en door vulkanische gebieden. We waren verkocht.

Sindsdien zijn we al gaan wandelen op meerdere Canarische eilanden en ik kan het alleen maar aanbevelen. De Teide op Tenerife, het groene La Palma, het maanlandschap van Lanzarote!

Favoriete plekken
  1. La Palma
  2. Tenerife
  3. Gran Canaria
Natuur 10
Wandelen 10
Rust 8
Dieren 2
Bevolking 8
Weer en klimaat 10
Totale beleving 10
Gemiddelde score: 8,3

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!