Ga naar content

Wat te doen en zien op Tenerife?

Activiteiten en excursies op Tenerife

Wat te doen op Tenerife? Het eiland biedt het hele jaar door een breed aanbod aan buitenactiviteiten en sporten. Met een gemiddelde temperatuur van 22 graden celcius, is het 365 dagen per jaar een outdoor speeltuin. Met Tenerife No Limits promoot Tenerife Tourism het eiland als de perfecte bestemming voor een breed aanbod aan activiteiten. Talrijke gespecialiseerde bedrijven bieden excursies en tours in alle niveaus, onder goede begeleiding. Jaarlijks vinden er ook diverse sportevenementen plaats op Tenerife en er is een groot aanbod aan hotels naar ieders wens.

Het klimaat, de diversiteit aan landschappen en de goed onderhouden infrastructuur maken Tenerife tot een walhalla voor amateurs en professionals in alle takken van sport. Vanaf de kust ben je in minder dan een half uur op een hoogte van 2.000 meter in de bergen. Duiken en snorkelen is enorm gegroeid in populariteit en duikcentra zijn de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond gerezen. Fietsen, wandelen of watersport, alles kan op Tenerife op jouw ritme, alleen, met je familie of vrienden.

Heb jij ook leuke Tenerife vakantietips, weet je mooie bezienswaardigheden of leuke activiteiten om te doen, deel dan jouw ervaringen Tenerife.

Afbeelding voor Kajakken bij Tenerife
Ervaar Tenerife vanaf het water. We geven je tips voor kajakken op zee.
Afbeelding voor Fietsen op Tenerife
Stap op het zadel en overwin de uitdagingen van Tenerife. Steile beklimmingen, met fantastische uitzichten. Bekijk onze tips om te fietsen op...
Afbeelding voor Surfen bij Tenerife
Trotseer de woeste golven bij Tenerife, het hele jaar door een hotspot voor surfers.
Afbeelding voor Wandelen op Tenerife
Trektochten in het woeste binnenland en schitterende wandelingen langs de kust. Naturescanner trekt de natuur in op Tenerife en laat je kennis maken...

Boek jouw excursie online!

Feedback geven