Ga naar content

Ervaringen / tips Namibië

Geef een beoordeling over jouw rondreis door Namibië. Wat vind jij de mooiste plekjes? Deel jouw ervaringen en reisverhalen. Lees ook de verhalen van andere natuurliefhebbers over hun verblijf in Namibië. Wat zijn hun favoriete gebieden? Welke aanbevelingen, scores en tips over Namibië geven zij? 


door Caroline P. op

Hoewel Namibië een droog land lijkt, is er een enorme veelzijdige natuur te ontdekken. We waren verbaasd over het aantal dieren en de prachtige landschappen.

door Henneke op

Een fantastisch land, met bijzondere natuur, maar vooral heel veel dieren, klein en groot. Veel gravelwegen, 4x4 noodzakelijk. Goede onderkomens. De kust van Swakopmund naar het noorden vonden wij het minst mooi, vooral door de wind, die alles onder het zand bracht, waardoor het er erg troosteloos uitzag. Mooie ritten langs prachtige (maan)landschappen gereden.

door Ton in 't Veld op

Mooi overzicht van de mogelijkheden voor reizen naar Namibië. Alleen... heel verbaasd dat je Skeleton Coast saai vindt. Ik heb aardig wat gezien van het land en van de rest van zuidelijk Afrika, maar ik heb nog nooit zoveel fantastische dingen gezien als juist in dit gebied.

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!