Ga naar content

Video's IJsland

Bekijk deze prachtige videobeelden van een rondreis in IJsland: een IJsland filmpje met mooie fragmenten van de vele watervallen, geisers en vulkanische activiteiten. Daaronder een filmpje van Wil Weerd, met 17 minuten lang beelden van alle hoogtepunten van IJsland. Kortom, een en al natuurgeweld op deze beelden. Bekijk zelf de IJsland video's:

Met Buro Scanbrit naar IJsland

Prachtige videobeelden van watervallen, geisers, vulkanische activiteiten, walvissen en al dat natuurschoon wat je kan zien tijdens een vakantie op IJsland. Ervaar zelf de verblindende schoonheid van het eiland tijdens een self drive rondreis. Ben je onder de indruk van dit IJsland filmpje? Hebben de videobeelden jou ook overtuigd van een vakantie naar IJsland? Vraag dan nu een gratis IJsland brochure aan bij Buro Scanbrit. Meer inspiratie voor mooie rondreizen vind je op onze algemene informatie pagina over IJsland, met tal van leuke tips voor een natuurreis IJsland.

Rondreis IJsland filmpje

Wil Weerd heeft deze mooie videofilm van een rondreis in IJsland met ons gedeeld. Deze 17 minuten durende video van IJsland brengt ons prachtige beelden van fraaie natuur, en ook cultuur. Bekijk de hoogtepunten van Reykjavik, de bezienswaardigheden langs de rondweg en ook het mooie binnenland van IJsland, waaronder Landmannalaugar.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!