Ga naar content

Ervaringen / tips Slovenië

Hoe beoordeel jij Slovenië als vakantieland? Geef een score aan jouw vakantie. Wat vind jij de mooiste plekjes in Slovenië? Deel jouw ervaringen en vakantieverhalen. Lees ook de beoordelingen van andere reizigers. Wat hebben zij geschreven over hun reis en wat is hun Top 3 favoriete bestemmingen in Slovenië? Wat zijn hun tips? 

2 personen geven Slovenië een
4,5 sterren
door Manou 't Lam op

Slovenië heeft ontzettend veel indruk op mij gemaakt. Het veelzijdige landschap, de hartelijke bevolking en de schitterende steden; Slovenië heeft alles voor de perfecte vakantie. Ik heb een huttentocht gemaakt naar de top van Mount Triglav, gezwommen in het meer bij Bled, geraft en een canyoning tour gedaan in de Soca Vallei en ik heb de gezellige steden Piran en Ljubljana bezocht. Ondanks dat ik regelmatig regen had was de reis onvergetelijk. Ik kom er snel weer terug!

Favoriete plekken
  1. Triglav National Park
  2. Bled
  3. Soca Vallei
Natuur 10
Wandelen 10
Rust 10
Dieren 6
Bevolking 10
Weer en klimaat 7
Totale beleving 10
Gemiddelde score: 9
Reisperiode Juni
door Joyce Zonneveld op

Onze heerlijke ontspannen vakantie in een gebied in Slovenie dat nog niet populair is bij het grote publiek. Overweldigende natuur, rust en hartelijke -open bewoners die je graag bijstaan wanneer je wat wilt weten. het overgrote deel van de bevolking beheerst de Engelse taal zodat je heerlijk kunt praten met de plaatselijke bevolking.Ondanks dat er weinig wandelroutes zijn uitgezet hebben we toch lange tochten door de bergen en bossen kunnen maken.De prijzen in de restaurants zijn een weldaad voor onze portemomai. De lunch,genaamd malica, gebruik je tussen 10.00 u en 13.00 u en kost in de meeste gevallen rond de € 4,50.ongelooflijk wat je dan voor geschoteld krijgt.Fijn was het dat we bij elke maaltijd een schotel gezonde gemengde salade voorgeschoteld kregen.Het Savinjadal ziet ons zeker terug.

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!