Ga naar content

Video's

Wandelen vanaf Capileira

Video van een wandeling nabij Capileira, een van de witte dorpen tegen de zuidelijke hellingen van de Sierra Nevada. Dit dorp in de Alpujarras is een uitstekende uitvalsbasis voor korte dagwandelingen of meerdaagse trektochten in de bergen. Film Wim van Schaik

Wandeltip: Los Cahorros

Zoek je een mooi gebied om te wandelen in de omgeving van Granada? Dan is dit zeker wat voor jou? Op amper 15 minuten rijden vanaf de stad ligt dit mooie natuurgebied, waar je een wandeling van ca. 2 uur kan maken. Los Cahorros is een prachtige kloof bij het plaatsje Monachil, niet te missen tijdens een natuur- of wandelreis in Andalusië! Bekijk de video voor een impressie van de kloof en het natuurgebied wat erachter verscholen ligt. Video Wim van Schaik.

Parque Natural Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama

Verrassende autorit in het gebied dat zich uitstrekt tussen Malaga en Granada. Vanaf stopplekken hebben we het landschap op beeld vastgelegd om een sfeerimpressie te geven. Er zijn ook diverse wandelroutes in het Natuurpark Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Wie wat minder tijd heeft kan ook met de auto genieten van de mooie vergezichten. Video Wim van Schaik.

Wandelen in de Sierra de Tejeda

De vorige video van Andalusië toont een rondrit met de auto. Na deze rit hebben we besloten om ook te gaan wandelen in de Sierra de Tejeda. Geniet van verbluffende landschappen in dit deel van Andalusië. Goede wandelgidsen zijn verkrijgbaar bij Reisboekhandel de Zwerver. Hier kom je nog echt tot rust en zijn de toeristenmassa's die je ziet bij de kust en in Granada of Sevilla ver weg. Video Wim van Schaik.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!