Ga naar content

Kleine Antillen

De Kleine Antillen bestaan uit de Bovenwindse en Benedenwindse eilanden. De Bovenwindse eilanden worden onderverdeeld in de Leeward en de Windward Islands.

De eilanden

De Leeward Islands bestaan uit Antigua, Guadeloupe, Dominica, Barbuda, Maagdeneilanden, Sint Maarten en nog enkele kleine eilandjes, zoals Sint Eustatius en Saba. De Windward Islands bestaan uit Martinique, Grenada, Trinidad en Tobago...De Benedenwindse eilanden liggen voor de kust van Venezuela en omvatten onder andere Isla Margarita, de ABC-eilanden en Coche. Op alle eilanden van de Kleine Antillen kan je een heerlijke, paradijselijke vakantie beleven.

Natuur van de Kleine Antillen

Van natuur zal je zeker genieten tijdens een vakantie op de Kleine Antillen. De meeste eilanden zijn echte bounty eilanden: parelwitte zandstranden, palmbomen, een azuurblauwe zee en alle mogelijkheden tot snorkelen. Heb je specifieke tips over de Kleine Antillen of over een bepaald eiland, gebruik dan de tip box onderaan om hier meer over te vertellen.

Hotels Sint Maarten

Op Booking.com vind je enkele leuke hotels op Sint Maarten. Je kunt er eenvoudig en snel boeken en je reis zelf samenstellen.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Feedback geven