Ga naar content

reisbagage

Op zoek naar nieuwe reisbagage? Ongeacht het avontuur, het hebben van de juiste tas of koffer kan van grote invloed zijn op je reisplezier. Onder verschillende omstandigheden wil je toch graag dat je spullen goed en veilig zijn opgeborgen. Bij NatureScanner delen we onze ultieme favorieten onder de reisbagage.

Verschillende soorten reisbagage

Oke, je hebt je vakantie geboekt, maar nu de vraag: wat voor type reisbagage neem je mee? Voor een rondreis neem je eerder een backpack mee, terwijl je voor een fly-drive prima uit een koffer kan leven. Ook de duur van de vakantie heeft invloed op wat voor reisbagage je met je meeneemt. Zo kun je besluiten om liever carry-on bagage bij je te dragen, of een handige reistas die je snel door de douane mee kan nemen.

Type avontuur + meest geschikte reisbagage:

 • weekendtrip: carry-on (handbagage) trolley of weekendtas
 • rondreis of trektocht: backpack, travelpack, wieltas of stevige duffelbag
 • fly-drives of hotelvakanties: lichtgewicht reiskoffers

Ongeacht welke stijl van reizen je verkiest, wij hebben in elke categorie grondig onderzocht en getest welke bagage in 2019 het beste is en het meest de behoefte van de hedendaagse reiziger vervult.

Carry-on handbagage

Reizen met handbagage betekent thuis laten wat je niet nodig hebt op reis. Met de kosten tegenwoordig om ruimbagage bij te boeken, wordt reizen met alleen handbagage eigenlijk steeds populairder onder vliegreizigers. Maar ook voor korte tripjes in eigen land, een weekend met de auto naar de Ardennen of tijdens het reizen met openbaar vervoer wint het handzame reisbagage zoals de trolley of een weekendtas het regelmatig van zijn lompe grote broers.

Onze aanraders voor 2019 zijn:

{foto}

Bagagetrolley: https://www.bever.nl/p/osprey-rolling-transporter-40-trolley-OAAJD80001.html?colour=4168

Kleinformaat reistas: Fjällräven Splitpack Duffelbag 35L

  Bagage voor rondreis of trektocht

  Wie gaat trekken of veel op stap is tijdens zijn volgende reis doet er goed aan om bagage uit te zoeken dat flexibel is in zowel het dragen als qua gemak van spullen opbergen.

  backpack, travelpack, wieltas of stevige duffelbag

  Afbeelding van Gitta Schermer
  Geschreven door
  Gitta Schermer
  Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!