Ga naar content

Ervaringen / tips Portugal

Geef een beoordeling over jouw vakantie in Portugal. Welk gebied beveel jij andere reizigers aan? Deel jouw ervaringen en scores. Lees ook de beoordelingen en reisverhalen van andere reizigers. Wat vinden zij de mooiste plekjes in Portugal? Lees ook hun reviews, tips en aanbevelingen. 

door Eva op

Noord-Portugal is echt heel bijzonder! Gevarieerd en voor elk wat wils! Het oude herdersplaatsje Juguelhe is een perfecte uitvalbasis met magnifiek uitzicht. Het ligt op de grens van een laag dal met wijnvelden (Tamega) en het ruige achterland met wilde paarden. De wandelmogelijkheden zijn eindeloos en betoverend!

door Hilde Van Hemelrijck op

Winter, lente, zomer of herfst, in het natuurpark van de Costa Vicentina, aan de ongerepte zuidwestkust van Portugal is de temperatuur het hele jaar rond aangenaam om te wandelen! Er worden wandelvakanties georganiseerd met vaste standplaas in Carrapateira.

door Erik op

Ook de moeite: zuidwest Portugal, het natuurgebied van de Costa Azul. Je kunt er verblijven in een oase van rust, tussen de kurkeiken en olijfbomen. Er is volop van de natuur te genieten, zo zijn er wilde zwijnen, vele vogelsoorten, hagedissen, insecten en vlinders te zien. Vogelliefhebbers zullen er genieten.

door Dennis op

Ook leuk: surfen in Ericeira bij Lissabon!

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!