Ga naar content

Paardrijden in Amerika

Voel jezelf een cowboy in een echte Western film! Ga paardrijden in Amerika. De vele nationale parken vormen een uitstekend decor voor een ontspannen ruitervakantie. Tijdens een rondreis in Zuidwest-Amerika bezoek je meestal verscheidene nationale parken, waar je ook kan kiezen voor een dagtrip of slechts enkele uren paardrijden.

Ruiterreis in Amerika

Er zijn slechts weinig organisaties gespecialiseerd in ruitervakanties. We adviseren daarom om een normale groepsreis of individuele rondreis in Amerika te reserveren en dan in de parken zelf een paardrijdexcursie te boeken. Sommige trips zijn ook van tevoren te boeken. Bij Riksja Amerika bijvoorbeeld kan je een excursie paardrijden in Monument Valley boeken als losse bouwsteen.

Dit kan je dan weer combineren met andere bouwstenen en zo je vakantie in de VS samenstellen. Verschillende aanbieders bieden met regelmaat - vooral in de zomer - een groepsrondreis aan in het noordoosten van Amerika, waarbij diverse mogelijkheden bestaan tot paardrijden in Amerika: in de White Mountains, de Adirondacks en het Acadia nationaal park bij de kust.

Top 10 mooiste plekken voor paardrijden in Amerika

Wij hebben een top 10 geselecteerd van mooiste plekken in Amerika waar je kan paardrijden.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!