Ga naar content

Fly-drive tips

Op zoek naar een leuke fly drive bestemming, zonder dat je al te veel hoeft te besteden aan vliegtickets en autohuur? Bekijk dan onze tips, met ideeën voor het boeken van een goedkope fly and drive vakantie.

Tips voor een fly-drive

Waar moet je rekening mee houden bij het boeken van een fly-drive? Wat zijn de leukste en goedkoopste bestemmingen en waar kan je boeken? Is het ook mogelijk om een fly-drive zonder creditcard te boeken en te betalen met iDeal of overschrijving? Een aantal interessante tips voor het boeken!

1. Fly drive - Self drive pakketreizen

Een fly-drive zorgt vooral voor veel vrijheid. Wanneer je een fly-drive rondreis als pakketreis boekt, staat de huurauto klaar op de luchthaven en je kan zo naar het hotel rijden. Wil je een individuele fly-drive met alleen vliegticket en autohuur (naar Californië, Florida, Vancouver, Las Vegas, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Australië), bekijk dan eens de reeds samengestelde aanbiedingen voor een rondreis.

Wel zo makkelijk is een georganiseerde fly-drive aanbieding te boeken. Verscheidene reisorganisaties en touroperators bieden deze reizen aan als pakketreis. Ze hebben dan zelf al bepaald met welke maatschappij je voordelig vliegt, in welk hotel je slaapt en met welke huurauto je rijdt, soms kan je hier nog wel keuzes in maken.

2. Fly-drive - Zelf samenstellen

Je kunt ook je eigen fly drive samenstellen; dat geeft veel vrijheid in het kiezen van een hotel of andere accommodatie, zoals een hostel of bed and breakfast. Voeg tijdens het boeken van de vlucht een huurauto toe, het huren van een auto is dan echt goedkoper. Voor losse autohuur bevelen wij altijd Sunny Cars aan. Geen poespas met toegevoegde extra kosten enz. Naast het bestaande aanbod aan fly-drive reizen, heeft TUI.nl ruim 1.000 vakantieadresjes waar je optioneel een huurauto kan toevoegen.

Leukste bestemmingen voor een fly-drive

Wat zijn de leukste en meest geschikte landen voor een fly-drive vakantie? Ben je aangewezen op landen in Europa of bestaan er ook fly drives naar verre landen? Hoewel vooral Europese landen populair zijn voor een fly & drive, beperkt het aanbod zich zeker niet tot Europa. Zo kan je ook in Costa Rica, Nieuw-Zeeland of Argentinië een self drive boeken. Bekijk onze selectie met aanbod van de beste reisorganisaties voor fly-drive vakanties.

1. Rondreis in Europa

Populaire bestemmingen voor een fly-drive in Europa zijn de Azoren en andere gebieden in Portugal, Italië, Sardinië, Spanje, met name Andalusië, Frankrijk en Corsica, Griekenland, Ierland, Schotland, Zweden en Noorwegen (Noorse Scenic Routes). Het zijn allemaal leuke Europese bestemmingen voor een fly-drive. Onder onze reistips vind je leuke vakantie, hieronder meer informatie over de leukste landen in Europa en de beste tips voor het boeken van je fly-drive rondreis.
Top 5 Europese fly-drives

- Fly-drive Andalusië
- Fly-drive Azoren
- Fly-drive IJsland
- Fly-drive Italië
- Fly-drive Sicilië

2. Fly-drives buiten Europa

Gaat je voorkeur naar een fly-drive op een verre bestemming, zoals Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Indonesië of Marokko, bekijk dan per bestemming het aanbod. NatureScanner heeft voor ieder land de mooiste self drive reizen bij elkaar gezocht. Bekijk de populairste fly-drive bestemmingen:
- Rondreis Amerika
- Rondreis Argentinië
- Rondreis Canada
- Rondreis Chili
- Rondreis Costa Rica
- Rondreis Cuba
- Rondreis Curaçao
- Rondreis Namibië
- Rondreis Nieuw-Zeeland
- Rondreis Zuid-Afrika

Fly-drive betalen met iDEAL

Heb je geen creditcard en wil je een fly-drive betalen met iDEAL, dan zijn er voldoende mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!