Ga naar content

Duiken in Midden-Amerika

Midden-Amerika is een van de beste gebieden ter wereld om te duiken. De Caribische Zee biedt een kleurrijke onderwaterwereld, maar ook aan de kant van de Stille Oceaan kan je goed snorkelen en duiken.

Waar kan je duiken in Midden-Amerika?

Bijna ieder land in Midden-Amerika heeft duikscholen en -centra. Wat zijn dan de mooiste landen om te duiken in Centraal Amerika? Zowel de eilanden in het Caribisch gebied als de landen van het vasteland bieden veel mooie plekken om te duiken. De Caribische eilanden hebben allemaal duikscholen en goede duikplekken. 

Deel op Pinterest

Het beste eiland van de Caraïben is zonder twijfel Bonaire, waar je kan kiezen uit maar liefst 55 kantduiklocaties. Sint-Eustatius biedt goede wrakduiken, terwijl Tobago de grootste hersenkoralen ter wereld heeft.

Duikvakantie Midden-Amerika boeken

Bij de kust vind je duikcentra waar je meerdaagse duiktrips of losse excursies kunt boeken. Ook van tevoren zijn er mogelijkheden om een duikvakantie te reserveren, bekijk hiernaast onze tips voor duikreizen in Centraal-Amerika. Lees meer informatie over snorkelen en duiken op de beste duikbestemmingen van Midden-Amerika.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!