Ga naar content

Rondreizen met camper in Amerika

Camperreis Noord-Amerika - Een camper huren in Amerika is een geweldige ervaring. Niet alleen is het een makkelijk vervoersmiddel, het biedt ook alle vrijheid tijdens het reizen. Geen afhankelijkheid van hotels met hun openingstijden en locatie, maar alles lekker zelf bepalen met de camper. Op de highways van Amerika zie je dan ook de mooiste campers rijden. Amerikanen kiezen zelf ook vaak een camper tijdens een vakantie in eigen land.

Camperreizen Amerika

Wat zijn goede bestemmingen met de camper in Amerika? Vooral de Oostkust en de Westkust van Amerika zijn populaire gebieden voor een camperreis van twee of drie weken. Aan de Oostkust rijdt je veelal van stad naar stad; New York, Chicago, Boston, Philadelphia en Washington. Dit eventueel in combinatie met de Niagara watervallen. Camperreizen bij de Westkust of in het Zuidwesten zijn meestal een combinatie van natuurparken en de steden San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Op Naturescanner vind je alle informatie over de Nationale Parken van Amerika.

1. Met de camper door Zuidwest-Amerika

De populairste bestemming voor een camperrondreis in Amerika is het Zuidwesten van het land. Hier rijd je door imposante natuurparken, met kloven en bergen. Met name ANWB heeft een aantal mooie pakketreizen voor gezinnen en koppels. Bekijk de mooiste plekken in Zuidwest-Amerika.

2. Met de camper door Florida

Ook het zuidoosten van Amerika is ideaal om met een minivan of mobilhome te verkennen. Vanuit Miami of Orlando reis je de "Sunny State" rond, breng je een bezoek aan pretparken en maak je een boottocht in de Everglades. Bekijk onze tips voor een vakantie in Florida.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!