Ga naar content
Rondreis Veluwe
  • Ontdek de Veluwe in 5 dagen
  • NP Hoge Veluwe, Veluwezoom, Kootwijk, Speulderbos
  • Twee verschillende slaapplekken
  • Aanpasbare reis
Boek deze reis

Voorbeeldreis Veluwe

Voor iedereen die de Veluwe wil verkennen. Een fijne vakantie in Nederland waar je enkele van de mooiste natuurgebieden van het land leert kennen. Wij hebben gekozen voor een rondreis met twee slaapplekken: twee nachten in Hoenderloo en twee nachten in Garderen. Twee centraal gelegen plaatsen voor de Veluwe.

Reisroute over de Veluwe

De route zoals wij die voorstellen dient ter inspiratie. Het is een voorbeeldroute die je zelf naar wens aanpast. Misschien slaap je liever in een andere plaats of kies je voor een ander hotelletje. Alles is mogelijk. Ook de reisduur kan naar wens verlengd of ingekort worden.

1. Hoenderloo

Je hebt in onze voorbeeldreis twee nachten en drie dagen in omgeving Hoenderloo. We kiezen als uitvalsbasis voor deze plaats omdat het ontzettend centraal ligt voor schitterende gebieden zoals NP Hoge Veluwe en de Veluwezoom. Maar ook het Deelerwoud, Kootwijkerzand en Paleis Het Loo liggen binnen handbereik. Verken Veluwe-Zuid vanuit Hoenderloo.

Idee voor dagindeling:
Dag 1 - NP Hoge Veluwe
Dag 2 - NP Veluwezoom en rondje Deelerwoud
Dag 3 - Kootwijkerzand /  Het Loo + doorrijden naar volgende accommodatie. 

Reisroute over de Veluwe
Deel op Pinterest

2. Garderen

De tweede slaapplek ligt in het dorp Garderen, iets meer in het noorden van de Veluwe. Met prachtige gebieden als het Speulderbos, Leuvenumse bos, Kootwijkerzand en het Hulshorsterzand in de buurt heb je hier genoeg te doen komende twee dagen. 

Idee voor dagindeling:
Dag 4 - Speulderbos en Leuvenumse bos
Dag 5 - Hulshorsterzand en omgeving + naar huis rijden

Aanpasbare Airtrotter reis

Wij werken voor deze voorbeeldreis met de reisplanner van Airtrotter, een heel fijn systeem voor de reizigers die graag zelf hun reis plannen en alles op één plek willen hebben. Je kan onze voorbeeldreis kant-en-klaar boeken of zelf nog puzzelen met verblijfsduur en accommodaties. Weten hoe het werkt, lees dan de instructies

Boek deze reis
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!