Ga naar content

Goedkope natuurvakantie

Goedkope natuurvakantie boeken? Laat je inspireren op Naturescanner.nl en boek een goedkope vakantie naar de natuur bij een aanbieder van goedkope reizen.
Bekijk alle natuurreizen aanbiedingen.

Goedkope natuurreis

Een vakantie in de natuur hoeft zeker niet duur te zijn. Er zijn mogelijkheden te over om een goedkope natuurreis te boeken. Het is eerst en vooral zaak om te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Bij een goedkope natuurvakantie ga je al snel denken aan Europa. Vaak zijn vakanties in Europa echter relatief duur. Voor een campingvakantie in Frankrijk betaal je soms meer dan voor een vliegticket naar Thailand of Zuid-Afrika.

Budget vakantiebestemmingen

Wat zijn de goedkoopste vakantielanden en reisbestemmingen? Op Naturescanner vind je alles over natuurreizen naar alle landen en streken wereldwijd. De goedkoopste vakantiebestemming is echter in eigen land, mits je geen duur vakantiepark of hotel boekt! Op onze site delen we graag tips over alle mooiste streken in Nederland met daarbij tips voor betaalbare accommodaties.

Heb je behoefte aan een andere omgeving, andere cultuur en natuur? Kijk dan eens bij de betaalbare autovakanties van TUI.

1. Goedkope natuurvakantie Europa


- Azoren
- Ierland
- Macedonië
- Montenegro
- Noord-Portugal
- Polen
- Roemenië
- Sardinië
- Schotland

2. Goedkope natuurreizen naar verre bestemmingen

Wat zijn goedkope verre bestemmingen? Azië blijft de beste bestemming voor wie budget wil rondreizen in de natuur. Backpacken of vanuit een eenvoudig hotel de omgeving verkennen, het kan allemaal. Bekijk ook onze overige tips voor goedkope verre reizen.

3. Goedkope natuurvakantie Azië
- Cappadocië (Turkije)
- China
- Indonesië
- Maleisië
- Sri Lanka
- Thailand
- Vietnam

4. Goedkope natuurvakantie Noord- en Midden-Amerika
- Californië
- Costa Rica
- Florida
- Mexico
- Nicaragua
- Cuba

5. Goedkope natuurvakantie Afrika
- Gambia
- Zanzibar
- Kaapverdië
- Senegal
- Zuid-Afrika
- Marokko

Uiteindelijk bepaal je vooral zelf hoe goedkoop of duur je een reis maakt. Wanneer je alles zelf organiseert, kan je kiezen voor een overnachting in een hostel of een goedkoop bed op AirBNB. Maar je kan ook een luxe lodge midden in de wildernis boeken, wat een unieke ervaring oplevert, maar waar dan meestal ook een prijskaartje aan hangt. 

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!