Goedkope natuurvakantie

Goedkope natuurvakantie boeken? Laat je inspireren op Naturescanner.nl en boek een goedkope vakantie naar de natuur bij een aanbieder van goedkope reizen.
Bekijk alle natuurreizen aanbiedingen.

Goedkope natuurreis

Een vakantie in de natuur hoeft zeker niet duur te zijn. Er zijn mogelijkheden te over om een goedkope natuurreis te boeken. Het is eerst en vooral zaak om te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Bij een goedkope natuurvakantie ga je al snel denken aan Europa. Vaak zijn vakanties in Europa echter relatief duur. Voor een campingvakantie in Frankrijk betaal je soms meer dan voor een vliegticket naar Thailand of Zuid-Afrika.
Wie goed uitkijkt kan flink besparen op vliegtickets: denk bijvoorbeeld aan vliegtickets met Air Miles betalen.

Budget vakantiebestemmingen

Wat zijn de goedkoopste vakantielanden en reisbestemmingen? Op onze site vind je alles over natuurreizen naar alle landen en streken wereldwijd. Enkele bestemmingen die wij de moeite waard vinden voor een budget natuurvakantie:

1. Goedkope natuurvakantie Europa
- Azoren
- Ierland
- Macedonië
- Montenegro
- Noord-Portugal
- Polen
- Sardinië
- Schotland

2. Goedkope natuurreizen naar verre bestemmingen

Wat zijn goedkope verre bestemmingen? Azië blijft de beste bestemming voor wie budget wil rondreizen in de natuur. Backpacken of vanuit een eenvoudig hotel de omgeving verkennen, het kan allemaal. Bekijk ook onze overige tips voor goedkope verre reizen.

3. Goedkope natuurvakantie Azië
- Cappadocië (Turkije)
- China
- Indonesië
- Maleisië
- Sri Lanka
- Thailand
- Vietnam

4. Goedkope natuurvakantie Noord- en Midden-Amerika
- Californië
- Costa Rica
- Florida
- Cuba

5. Goedkope natuurvakantie Afrika
- Gambia
- Zanzibar
- Zuid-Afrika
- Marokko