Ga naar content

Nationale Parken Afrika

Natuurreis in Afrika - Het continent Afrika telt meer dan vijftig landen; met haar schitterende natuur, mooie nationale parken en zeer uiteenlopende diersoorten, spreekt het tot de verbeelding van elke natuurreiziger.

Mooiste Nationale Parken in Afrika

Veel mensen gaan tijdens hun reis door Afrika een of meerdere natuurreservaten en natuurgebieden langs, om wildlife tijdens een safari met eigen ogen te zien. Wat zijn de mooiste nationale parken in Afrika? Elk natuurgebied in Afrika heeft wel iets unieks; bijzondere natuur, speciale diersoorten, hoge bergtoppen of prachtige watervallen. NatureScanner zet voor jou de mooiste nationale parken en natuurgebieden van Afrika op een rij. Bekijk hier alle informatie en boek je droomvakantie in Afrika dankzij onze reistips per land!

2. Nationale Parken Kenia

7. Natuurparken Gambia

8. Nationale Parken Tanzania

Tips rondreis Afrika

Een rondreis in Afrika reserveren lijkt misschien wel makkelijker dan het is. Om je te oriënteren kan je best eerst goed bepalen wat je zoekt. Per land vind je op Naturescanner de mooiste rondreizen. Bepaal of je een rondreis zelf wil samenstellen, kies je voor een individuele rondreis, met jongeren, als koppel of ga je met kinderen reizen en stel daar je reisvoorkeuren op in. Op rondreis in Afrika? Bekijk de Reistips voor Afrika.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!