Ga naar content

GlobeGuards

In samenwerking met GlobeGuards werken wij aan het beschermen van de natuur. Omdat reizen een grote impact heeft op de natuur en haar inwoners, en omdat wij hopen nog lang van de natuur te mogen genieten.

Naturescanner steunt GlobeGuards

Wij bij NatureScanner geloven dat verandering begint bij jezelf. Omdat wij nog lang hopen te mogen genieten van dier en natuur, vinden wij het belangrijk dat deze wordt behouden en onderhouden. Om die reden doneren wij per geboekte reis op onze site een klein bedrag aan de natuurbeschermingsprojecten van GlobeGuards. Ga je niet op reis, maar wil je toch ook meedoen? Per abonnee op onze nieuwsbrief en nieuwe Facebook volger doneren wij ook een bedrag aan GlobeGuards!

Voor boekingen gemaakt via Naturescanner krijgen wij een commissie. Met elke commissie doneren wij een klein bedrag naar een natuurbeschermingsproject.

Een gemeenschappelijk doel

De impact van reizen is groot. Zowel met het vliegtuig als met de auto reizen heeft een enorme invloed op de natuur en het ecosysteem. Als gevolg hiervan hebben ook veel inheemse dieren het zwaar. Daarnaast zijn er steeds meer problemen met stropers, Bij NatureScanner vinden we het belangrijk dat we iets terug geven aan de natuur voor alle reizen die we maken en die er gemaakt worden. Om deze reden zijn wij een samenwerking aangegaan met GlobeGuards.

Wie zijn de GlobeGuards?

Als non-profit organisatie vormt GlobeGuards een verbond van 20 Nederlandse stichtingen die zich hard maken voor het behoud van dier en natuur wereldwijd. De 20 stichtingen werken allemaal in andere gebieden en met andere focuspunten. Hierdoor blijven de organisaties per bestemming kleinschalig, en kunnen ze gespecialiseerd te werk gaan. GlobeGuards bundelt de krachten en de kennis van deze stichtingen, waardoor deze elkaar onderling ook kunnen ondersteunen. 
Je kan ook zelf rechtstreeks doneren aan een van de vele wildlife projecten.

Feedback geven