Ga naar content

GlobeGuards

In samenwerking met GlobeGuards werken wij aan het beschermen van de natuur. Omdat reizen een grote impact heeft op de natuur en haar inwoners, en omdat wij hopen nog lang van de natuur te mogen genieten.

Naturescanner steunt GlobeGuards

Bij NatureScanner geloven we dat verandering begint bij jezelf. Omdat wij nog lang hopen te mogen genieten van dier en natuur, vinden wij het belangrijk dat deze wordt behouden en onderhouden.

Om die reden doneren wij met onze site aan de natuurbeschermingsprojecten van GlobeGuards. Per abonnee op onze nieuwsbrief doneren wij jaarlijks een bedrag van € 0,10 aan GlobeGuards en andere natuurprojecten en dat levert ieder jaar een mooi totaalbedrag op! Boek je een reis via onze site bij een van onze partners, dan kunnen wij nog meer bijdragen! Het kost jou niks extra.

Een gemeenschappelijk doel

De impact van reizen is groot. Zowel met het vliegtuig als met de auto reizen heeft een enorme invloed op de natuur en het ecosysteem. Als gevolg hiervan hebben ook veel inheemse dieren het zwaar. Daarnaast zijn er steeds meer problemen met stropers, Bij NatureScanner vinden we het belangrijk dat we iets terug geven aan de natuur voor alle reizen die we maken en die er gemaakt worden. Om deze reden zijn wij een samenwerking aangegaan met GlobeGuards.

Wie zijn de GlobeGuards?

Als non-profit organisatie vormt GlobeGuards een verbond van 20 Nederlandse stichtingen die zich hard maken voor het behoud van dier en natuur wereldwijd. De 20 stichtingen werken allemaal in andere gebieden en met andere focuspunten. Hierdoor blijven de organisaties per bestemming kleinschalig, en kunnen ze gespecialiseerd te werk gaan. GlobeGuards bundelt de krachten en de kennis van deze stichtingen, waardoor deze elkaar onderling ook kunnen ondersteunen. 
Je kan ook zelf rechtstreeks doneren aan een van de vele wildlife projecten.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!